AKTUELNO

Pevačica je iskreno iznela svoj stav.

Katarina Grujić, koja je ove godine, prema sudu publike i broju nagrada, objavila jedan od najboljih domaćih albuma, sve je samouverenija što se duže bavi pevanjem, što dokazuje i njena izjava za današnju epizodu emisije "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno da nema bolje od mene. Ima mnogo mojih koleginica koje izgledaju lepo i pristojno, ali ja za sebe ipak mislim da sam najbolja - rekla je iskreno ona.

Ona je tokom intervjua iznela i svoj stav o kolegi Slobodanu Radanović, koji se proslavio učešćem u "Zadruzi", gde je živeo sa suprugom Kristinom Kockar i devojkom Lunom Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam rekla da je on jako talentovan momak i da ima odličan glas, ali ako ovako nastavi da pravi skandale u životu i da se ponaša tako kako se ponašao u Zadruzi, ne verujem da će dugo potrajati, jer po skandalima ne možete da gradite karijeru, nego samo po dobroj pesmi i hitovima - zaključila je Kaća.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TUGE NEKA NAS SPOJE! Sloba jednom pesmom stavio do znanja ko je za njega JEDNA JEDINA! (FOTO)

Šta je sve imala da kaže pogledajte u donjem snimku, a o najnovijim dešvanjima iz sveta poznatih možete se obavestiti u celoj novoj epizodi "Premijere".

Autor. V. T.

#Katarina Grujić

#Premijera

#Slobodan Radanović

'