AKTUELNO

Ona kaže da je sasvim sigurna da će se njenoj publici nove pesme dopasti jer je tokom mnogo godina rada naučila da prepozna hit.

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, Dragana Mirković, još jednom je dokazala zbog čega je toliko uspešna i zbog čega je publika voli.

Foto: Printscreen Youtube

Folk pevačica i članica žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde", napravila je koncert za pamćenje u Bugarskoj, kada su sa njom uglas pevali dobro poznate hitove.

- Osim što je organizator, koji radi sa svetskim zvezdama, ali i sa nekim našim zvezdama, rekao da sam prodala više karata od tuh nekih svetskih izvođača, rekao je da nijedna zvezda nema takvu energiju i odnos sa publikom kao ja. Rastopila sam se kad sam to čula - rekla je Dragana, koja je u Sofiji pevala pred 17.000 ljudi.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je reč o publici, mnogo pažnje posvećuje odnosu sa ljudima koji je vole.

- Uvek se trudim da sam im blizu, da ih dotaknem. To je deo mene, te povezanosti i ljubavi između publike i mene.

Novi album uskoro će ugledati svetlost dana, a pevačica je priznala da kasni zbog obaveza oko snimanja "Pinkovih zvezda".

- Zbog "Pinkovih zvezda" sam kasnila sa albumom, i to najmanje mesec dana, to priznajem. Mnogo mi je vremena oduzelo sve to, što je i logično, veliki je to posao. Mnogo toga se spojilo u jednom trenutku i zbog svega toga sam kasnila. Ali to nije bitno, bitno je da je to jedan veoma dobar album i stojim iza toga - rekla je Dragana.

Foto: Printscreen Youtube

Ona kaže da je sasvim sigurna da će se njenoj publici nove pesme dopasti jer je tokom mnogo godina rada naučila da prepozna hit.

- Veoma dobro umem da ocenim koje su pesme za album, ali volim da čujem i mišljenje drugih, stručnih ljudi. Snimljeno je već pet spotova, baš sam bila vredna - otkrila je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Godina na izmaku bila je njena godina, kako poslovno, tako i privatno, a sada broji dane do objavljivanja njenog, dugo očekivanog, albuma, ali je i gledamo ove subote u crvneoj stolici u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezde".

O čemu je još Dragana govorila, pogledajte u najpopularnijoj emisiji o poznatima, "Premijera".

Autor: M. Đurović

#Dragana Mirković

#Premijera

#emisija

#pevačica

'