AKTUELNO

Pevačica smatra da se današnje devojke previše eksponiraju.

Popularna pevačica, Ilda Šaulić, ćerka "kralja srpske muzike", Šabana Šaulića, 12. septrembra će proslaviti 10 godina postojanja na muzičkoj sceni. Osim što je nasledila očev talenat za pevanje, ono što Ildu razlikuje od ostalih pevačica na estradnom nebu jeste njena odmerenost i pristojnost.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, ova pevačica je od prvog pojavljivanja na javnoj sceni zapamćena po pristojnom odevanju koje je primereno datom trenutku. Ona je uvek ostala dosledna sebi i nije se dala "pokondiriti".

Za emisiju "Premijera" Šaulićeva je otkrila šta misli o stilu oblačenja današnjih devojkama i pevačicama koje prate trendove i modu.

Svaka devojka je jedinka za sebe... Danas mislim da devojke greše i da su previše našminkane i previše razgolićene za moj ukus. Mladost je sama po sebi divna, te devojke su lepe i zgodne i super izgledaju, neka ta mistika bi trebalo da ostane, bez obzira na to što je devojka lepa i mlada, ne treba to sve na izvolte da bude - rekla je Ilda za premijerenu kameru.

Foto: Printscreen Youtube

Pročtajte još: BILA BI TO VELIKA STRAST IZMEĐU MENE I NJE: Bora progovorio o svom odnosu sa Indirom Reljić! (VIDEO)

Ukoliko ste propustili nešto od glavnih dešavanja sa javne scene, to možete nadoknaditi klikom na video-snimak ispod teksta.

D. B.

#Ilda Šaulić

#Premijera

'