AKTUELNO

Budite uz Televiziju Pink sutra od 14 časova, jer će se ekskluzive ređati jedna za drugom.

Poslednje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal", koje će se emitovati sutra u standardnom terminu sa početkom u 14 časova, doneće najsvežije informacije sa domaće estrade, ali i spektakularne detalje o učesnikcima rijalitija "Zadruga".

Premijerna kamera je skoknula malo do Crnogorskog primorja gde je porazgovarala sa bivšim dečkom Kristine Kockar, Andrijom Lazovićem, a šta je on tom prilikom rekao saznajte tokom sutrašnje emisije.

Foto: Printscreen Youtube

Pored toga, u završnici ove emisije biće reči o tragediji koja je zadesila poznatog rokera Milića Vukašinovića, a posle duže pauze o svom povratku na scenu pričaće Saša Kovačević.

Počasna gošća u studiju kod Ognjena Nestorovića biće Luna Đogani, drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga" i modna blogerka. Ono što zanima sve gledaoce jeste njen trenutni odnos sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem, o čemu će sigurno biti reči.

Foto: Printscreen Youtube

Ali to nije sve. Prva trudnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, sinoć se u kasnim večernjim satima porodila i na svet donela dečačića Željka, a slavlje povodom ove radosne vesti će se održati sutra u Nišu, što će Premijerna kamera zabeležiti, dok će novinar Nemanja Vujičić obaviti prvi razgovor pred kamerama sa novopečenom mamom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NE ZNAJU DA TVOJA SAM! Lunina osećanja prema Slobi ne jenjavaju, pa mu poručila OVO! (FOTO)

Zato ne propustite poslednju epizodu ove sezone emisije "Premijera - Vikend specijal" i budite uz Televiziju Pink sutra od 14 časova, gde vas, kao i uveč, čeka dobra zabava.

D. B.

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'