AKTUELNO

Otkrila i nešto što niko nije očekivao!

Popularna pevačica Jelena Rozga neretko iznosi detalje iz svog privatnog života, a kako je ponovo doživela krah u vezi ona je otkrila šta joj je jedino potrebno za sreću u dvoje.

Nekako je bitno da se ja pored muškarca osećam dobro, da mi je lepo sa njim i kada ćutimo, kad ništa ne pričamo, kad gledamo u jednu tačku ili gledamo film, seriju - istakla je Rozga.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je na ljubavnom polju doživljavala uspone i padove, Jelena za ekipu emisije "Premijera" priznaje da i te kako daje svoj maksimum u vezi, ali da je raskid presudan kada svako krene svojim putem.

Ima dana kada se samo žena daje, ima dana i kada je to radi samo muškarac. E, kada se niko ne daje u vezi i ne trudi onda se dogodi prekid - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je posebno zaintrigiralo sve, jeste njeno priznanje da se godinama nije sunčala na plaži i da uvek teži da što pre obavi svoje poslovne obaveze koje su joj na prvom mestu.

Ja ne volim da se sunčam, već trinaest godina ne radim uopšte to, a i nemam kad da se okupam moram priznati. Iako ti je more ispred kuće,  opet, neke druge stvari su ti preče - priznala je pevačica.

Pink.rs.

#Jelena Rozga

'