AKTUELNO

Sada je sve jasno.

Popularna pevačica Rada Manojlović nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem. U medijima su se pojavljivale razne spekulacije, od toga da želi sve da mu oprosti, preko raskida veridbe i bacanja prstena a čak je bilo priče i o tome da je Rada bila trudna te da je zbog stresa imala pobačaj.

Ona je sada prvi put stala pred kamere emisije "Premijera" i progovorila o ovim bolnim temama.

Foto: TvPink Printscreen

Nikakve izjave nisam davala i uvek sam puštala medije da nagađaju šta je sa mnom, sa mojom vezom i sa mojim zdravljem. Odustala sam od demantovanja. Možda to nije ok ali sam rekla samo da mi je lepa slika. Nisam bacila nikakav prsten, nije bilo veridbe, ne zna se da li će je biti, ne zna se kad će je biti, ne zna se sa kim će je biti. Pričaćemo za jedno mesec, mesec i po dana - rekla je pevačica misteriozno.

Manojlovićeva je nedvosmisleno stavila do znanja da sa Harisom više nema ništa te da su odvojeno proveli odmore.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA OTKRILA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE ZNAO: Slobodan nije želeo da se razvedemo, ali ja sam KRIŠOM PREDALA PAPIRE!

To je bio običan pregled obično dovitaminiziranje. Najobičnija infuzija. Na Azurnoj obali sve bolesti se leče. To se potrefilo da budemo u isto vreme na moru, ali nismo bili na istom moru - istakla je Rada.

R. L.

#Haris Berković

#Premijera-Vikend specijal

#Radmila Rada Manojlović

'