AKTUELNO

Miriše na veliki hit.

Kristina Kija Kockar, bivša stjuardesa i pobednica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" gostuje danas u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je već na samom početku razgovora sa domaćinom Ognjenom Nestorovićem otkrila pravu ekskluzivu. Naime, Kija je ispričala čija joj je podrška u muzičkoj karijeri najviše značila ali i najavila novu pesmu na kojoj vredno radi.

Najlepša poruka mi je bila od Milice Pavlović, Ceca je rekla da je super, Saša Vidić je takođe rekao da je super. Sloba je takođe rekao da je super, čak je okačio i na svoj Instagram da me izreklamira. Možda je još rano da se kreće nešto novo, ali ja sam već počela da radim na sledećem projektu. U planu je od septembra jedna ozbiljna pesma, koja mislim da će ostati za ceo život. To je pesma koju kada sam čula, prvo sam se naježila, tekst i muzika opisuju jedan bolan deo života kroz koji sam prošla - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIŠTA OD RAZVODA! KIJA I SLOBA SE MIRE: Otkrivamo gde se TAJNO sastaju! (FOTO)

Da li će Kristinina druga pesma prevazići neverovatan uspeh koji je postigla sa svojom prvom duetskom pesmom "Ne vraćam se na staro" koju je otpevala sa Ministarkama, ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'