AKTUELNO

Budite u 14 časova u nedelju, 22. jula, uz televiziju Pink.

U nedelju će voditelj Ognjen Nestorović u rođendanskoj emisiji "Premijere Vikend specijala" napraviti prvi spektakl i prirediti svim gledaocima vrlo zabavno nedeljno popodne.

Naime, oni će ugostiti pobednicu najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Kristinu Kiju Kockar, koja je objavila svoj prvenac, pesmu "Ne vraćam se na staro", zajedno sa Ministarkama.

Foto: Printscreen Youtube

Pored toga, možete se informisati i o turnejama koje je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala po zapadnoj Srbiji. No, to nije sve. Popularna pevačica Radmila Rada Manojlović će progovoriti o svom raskidu sa pevačem Harisom Berkovićem i o gubitku bebe.

Foto: Printscreen Youtube

U ovoj rođendanskoj emsiji možete saznati sve o onome što je prethodih meseci potreslo Balkan, kao što su događanja iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i kako teče brakorazvodna parnica Nataše Bekvalac i Luke Lazukića i još mnogo toga.

Pročitajte još: POSTALO JE NEIZDRŽIVO! Ćutala je devet meseci, a sada je Seka otkrila koji ZADRUGAR ju je zasmejavao do suza! (FOTO)

Zato i ovo nedeljno popodne provedite uz Televiziju Pink i emisiju "Premijera Vikend specijal" sa početkom u 14 časova.

D. B.

#Kristina Kockar

#Nataša Bekvalac

#Premijera-Vikend specijal

#Radmila Rada Manojlović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'