AKTUELNO

Voli putovanja, a želeo bi i motorom da proputuje Evropu.

Voditelja Milana Kalinića često imamo priluku da vidimo na daskama koje život znače, a ekipa emisije "Premijera" se sa Kalinićem našla ispred pozorišta Boško Buha gde uveliko radi na jednom komadu i počinje radno novu sezonu.

Foto: Pink.rs

Najnovija verzija teksta koju sam pročitao je sjajna, mislim da ćemo do septembra napraviti jednu sjajnu komediju koja će biti hit na pozorišnoj sceni - rekao je Kalinić.

Foto: RTV Pink

Milan se u nastavku razgovora dotakao letnjih odmora i istakao da on i njegova supruga vole da putuju i da su skloni avanturama, a onda je glumac i voditelj govorio i o naslednicima.

Foto: RTV Pink

Nismo ljudi za jedno mesto, to se prenelo na decu i moram da priznam da moja žena malo više bolje to organizuje, ima više vremena pa se ona bavi time. Kada su putovanja u pitanja vrlo lako dolazi do dogovora u našoj porodici i shvatio sam da ću pare do kraja života trošiti najviše na moju decu i putovanja, za njihovo dobro, jer mislim da najviše dobrih stvari može da se izvuče iz putovanja - govori Milan.

Foto: RTV Pink

Kalinić od nedavno ima i novi motor, a ekipi "Premijere" je rekao i kako bi najviše voleo da motorom putuje po Evropi, što uskoro i planira, a do tada svog dvotočkaša vozi samo po ulicama glavnog grada.

Prilog iz emisije "Premijera" možete pogledati u nastavku ovog teksta, a novo izdanje najgledanije emisije o poznatima je već sutra tačno u podne nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

PROČITAJTE: Gledateljka ŽESTOKO OSUDILA Slobinu prevaru: ZASLUŽIO JE DA U NACIONALNOM DNEVNIKU BUDE PONIŽEN I OSTAVLJEN OD Kristine, varao ju je NA 10 METARA OD NJE! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Kalinić

'