AKTUELNO

Brižna mama.

Pevačicu Tanju Savić domaća javnost nema priliku često da vidi u Beogradu, s obzirom na to da je sa porodicom nastavila život van granica naše zemlje. Međutim, ovog puta ekipa emisije "Premijera" Tanju je zatekla u jednom beogradskom klubu.

Foto: RTV Pink

Tanja je rado pred premijernim kamerama govorila o svojoj zajednici, odrastanju naslednika i njihovom školovanju, a u jednom trenutku otkrila je da možda postoji mogućnost da se svi zajedno vrate u Srbiju.

Sve je na njima. Moje je da ih podržim, da im dam koliko mogu. Ono što najbolje mogu u ovom trenutku jeste da ih školujem. Možda se sledeće godine vrate, jer i ovde je dobro - rekla je Tanja Savić.

Foto: RTV Pink

Ona je u nastavku razgovora sa ekipom emisije "Premijera" rekla da misli da će svoju decu pratiti kada dođe vreme za njihove noćne izlaske. Takođe, Tanja je komentarisala i bračni život.

Foto: RTV Pink

Kada žena voli ona prelazi preko svega, bukvalno preko svega. Nema tih prepreka preko koje ne bih prešla, ali prosto postoje stvari koje treba da se znaju. Mislim da treba da budemo non-stop tolerantni jedni prema drugima i sve nekako ide glatko, ako ti je stalno do nekoga onda ćeš sve oprostiti - izjavila je Tanja Savić za emisiju Premijera.

Prilog iz emisije "Premijera" koja je na programu televizije Pink radnim danima u podne, možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Sara i Vojke se strasno ljubili pred punim klubom! (PAPARACO)

Autor: S. Kuvekalović

#Tanja Savić

'