separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PREMIJERNI DVOUGAO: Ognjena i Gordanu posle emisije sačekalo nešto što su najmanje očekivali! (VIDEO)


Odgovarali su na zanimljiva pitanja.


Ekipa emisije "Premijera" odlučila je da proveri znanje naših poznatih ličnosti, pa je tako nastao segment pod nazivom "Premijerni dvougao". Prvi su se na testu našli voditelj RTV Pink Ognjen Nestorović i bivša učesnica "Zadruge" Gordana Džehverović.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Ognjena i Gordanu su nakon emisije "Zadruga - Narod pita" sačekala veoma zanimljiva pitanja, a sudeći po njihovim odgovorima Nestorović i Džehverovićeva su se odlično snašli rešavajući mozgalice.

Autor: RTV Pink

"Što ga više ima, to ga manje vidiš" bila je prva mozgalica za Ognjena i Gordanu, na šta je Goca izjavila kako ne zna o čemu se radi, dok je Ognjen rekao da misli da je u pitanju mrak, što je i bio tačan odgovor.

"Pun sam rupa, a ipak držim vodu", glasila je sledeća mozgalica u kojoj se radilo o sunđeru. Ognjen nije imao odgovor, dok je Gordana mislila da se radi o buretu što nije bilo tačno.

Autor: RTV Pink

Voditelj i bivša zadrugarka su na pitanje "Koliko krajeva imaju dva i po štapa" rekli šest, što je bio tačan odgovor. "Oguli mu kožu, on neće plakati, ali ti ćeš - šta je to?" bila je naredna mozgalica za ovaj dvougao, a luk je bio odgovor. Ognjen je rekao kako misli da se radi o pužu golaću, dok je Gordana izjavila da misli da je u pitanju tanjir.

Autor: TV Pink Printscreen

"Pripada samo tebi, a svi ga drugi više koriste od tebe" je bila naredna mozgalica u kojoj je tačan odgovori bilo ime, Nestorovića je to asociralo na mozak, dok Džehverovića nije znala odgovor govoreći kako ju je pitanje zateklo.

Autor: Pink.rs

Makaze su bile odgovor na pitanje "Šta je to što zeva, a jezik nema", Ognjen je rekao kako nema odgovor na ovo pitanje, dok je Gordana mislila da se radi u cveću. Poslednje pitanje za ovaj dvougao glasilo je "Ako ste prestigli poslednju osobu u trci, na kom ste sada mestu", a njih dvoje odgovorili su tačno na ovu mozgalicu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti