AKTUELNO

Više nema problem da se na neko vreme odvoji od svog mezimca.

Jedna od omiljenih pevačica sa domaće javne scene, Seka Aleksić sve ređe se pojavljuje na javnim događajima, ali ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" srela je Seku na jednoj prestoničkoj zabavi.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je pred premijernim kamerama otkrila zašto sve ređe imamo priliku da je vidimo u javnosti ali i na televiziji.

Ja se najlepše odećam u svom domu. Upotpunili smo ga tako, sa dvorištem, stvarno je mali raj i mi tamo uživamo. Ne volim nigde da izlazim, i onda kad se pojavim negde svi kažu "Otkud ti". Meni zadovoljstvo više ne predstavljaju provodi i šoping, nego mi je zadovoljstvo kad sa svojim sinom izađem preko dana, prošetamo, vozim ga na biciklu, promeni se to, sasvim je prirodno - rekla je Seka.

Ona je objasnila i da više nema strah da sina Jakova poveri na čuvanje baki i deki ali da je za potrebe svog jedinca angažovala i dadilju, koja se o njemu sjajno stara.

Foto: TvPink Printscreen

U početku je bilo jer sam bila neiskusna, ali sada se to promenilo. Oko nas imamo ljude kojima verujemo, pored bakica i dekica tu je i dadilja, koja je divna žena. Ja sam opuštena kada je moj sin sa njom, znam da je na sigurnom, da je sve kako treba. Nahranila sam ga, uspavala pre nego što sam krenula i on sad spava i ne budi se do ujutru - navela je pevačica.

Ona je bila jedna od gošći na proslavi Slađe Alegro koja je nedavno rodila ćerkicu Milu. Seka je premijernoj ekipi otkrila i ko je bio najveseliji na ovom događaju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČIO SE NA DRASTIČAN POTEZ: Darko Lazić više NE IZGLEDA OVAKO! (FOTO)

Veselo je bilo, srećna sam zbog nje i zbog svega što joj se dešava. Smatram da zaslužuje svu sreću ovog sveta. Znam kako se oseća, najlepši je osećaj kad postanete majka. Čini mi se da je njen bubnjar bio najveseliji, mada svi smo se veselili - rekla je Aleksićeva.

Kompletnu emisiju sa još mnogo premijernih izveštaja pogledajte u nastavku.

R. L.

#Jakov

#Premijera

#Seka Aleksić

'