AKTUELNO

Neke uspomene ih zauvek vezuju za svoje rodno mesto.

Mnoge poznate ličnosti ostvarenje svog sna žive uz publiku koja ih neizmerno podržava, vol i ceni njihov rad. Zbog svojih karijera uglavnom su morali da promene mesto prebivališa, međutim, niko od njih nikada nije zaboravio odakle potiče i gde su im koreni, a Željko Joksimović je jedan od njih koji uvek svojim prusustvom u svom rodnom Valjevu oduševi svoje obožavaoce, a istakao je da ima jednu privilegiju koju retko ko na estradi doživi u svom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ja držim koncert u mom gradu gde sam i odrastao i živeo je specifično po tome što svakog gosta u publici ja lično poznajem i to je privilegija koju, čini mi se, nema niko - rekao je sa ponosom Željko.

Milica Pavlović se iz Leskovca uputila ka velikom gradu, a srca svojih fanova osvojila je kada se prvi put pojavila na veliku scenu i pokazala svoj pevački talenat. Ona je jedna od retkih koja je pozvala svoje bliske prijatelje iz svog rodnog sela na promociju njene pesme, jer ne može da zaboravi da je sa njima provodila svoje vreme od rođenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim svoje ljude, volim svoje selo i večeras sam na promociji pozvala moje drage komšije sa kojima sam odrasla i koji me poznaju baš onoliko koliko imam godina, 26. - rekla je Milica.

I Katarina Živković sa ponosom ističe svoju južnjačku krv, ali joj mnogi zameraju da greši u gramatici i akcentovanju što nju i nije potreslo, jer za negativne komentare ima samo jedno objašnjenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se trudim da ispravno govorim, da akcentujem, da pričam po padežima, a oni koji to negativno komentarišu su seljaci - rekla je Kaća.

K.Ristić

#Katarina Živković

#Milica Pavlović

#Željko Joksimović

'