AKTUELNO

Pevačica je jasno priznala šta bi volela da ima pored sebe.

Pevačica Katarina Gardijan pre samo nekoliko dana izdala je dva nova singla pod nazivom ,,Dođi" i ,,Otkidam", a na prvo slušanje dobila je mnoštvo pozitivnih komentara. Ona je emotivno doživela svoje pesme, a pred premijernim kamerama otkrila je da li stihovi njenih numera imaju veze sa sopstvenom biografijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Obe pesme su ljubavne tematike i onako prilagođene, jer čim sam čula tekstove ja sam ih i prihvatila takve kakve su. Emotivne su i zaista pogađaju u srce i sve žene mogu da se pronađu u njoj, a sve ostale pesme su malo vrcavije i brže, tako da se definitivno pronalazim i u jednoj i u drugoj kad je moje emotivno stanje u pitanju. Ja sam sa bivšima inače ostajala u dobrim prijateljskim odnosima, nikad se nije desilo da se smrtno posvađamo, ali eto, u pesmi je nešto drugačije - rekla je Katarina.

O svom emoitvnom statusu nije želela mnogo da govori, a uspela je da od javnusti sačuva i činjenicu da se zaljubila. Nije imala nameru da otkriva da li joj i na ljubavnom planu ide tako dobro kao u karijeri, ali je priznala kakvog muškarca preferira.

Foto: Printscreen Youtube

Muškarac treba da bude zreo i meni fizički privlačan. Treba da postoji neko razumevanje za moj posao, neću da me zivka non - stop gde sam i šta sam i sa kim sam, da mi ljubomoriše. U ovom poslu ljudi hoće da pričaju sa tobom i da ti udele neki kompliment, to je sasvim normalno. Muškarac to treba da prihvati - rekla je Ina.

K.Ristić

#Katarina Gardijan

'