separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE TREBA MI DA MI LJUBOMORIŠE: Pevačica uglavnom ne priča o svom emotivnom životu, ali ovo je MORALA DA KAŽE!  (VIDEO)


Pevačica je jasno priznala šta bi volela da ima pored sebe.


Pevačica Katarina Gardijan pre samo nekoliko dana izdala je dva nova singla pod nazivom ,,Dođi" i ,,Otkidam", a na prvo slušanje dobila je mnoštvo pozitivnih komentara. Ona je emotivno doživela svoje pesme, a pred premijernim kamerama otkrila je da li stihovi njenih numera imaju veze sa sopstvenom biografijom.

Autor: TV Pink Printscreen

Obe pesme su ljubavne tematike i onako prilagođene, jer čim sam čula tekstove ja sam ih i prihvatila takve kakve su. Emotivne su i zaista pogađaju u srce i sve žene mogu da se pronađu u njoj, a sve ostale pesme su malo vrcavije i brže, tako da se definitivno pronalazim i u jednoj i u drugoj kad je moje emotivno stanje u pitanju. Ja sam sa bivšima inače ostajala u dobrim prijateljskim odnosima, nikad se nije desilo da se smrtno posvađamo, ali eto, u pesmi je nešto drugačije - rekla je Katarina.

O svom emoitvnom statusu nije želela mnogo da govori, a uspela je da od javnusti sačuva i činjenicu da se zaljubila. Nije imala nameru da otkriva da li joj i na ljubavnom planu ide tako dobro kao u karijeri, ali je priznala kakvog muškarca preferira.

Autor: Printscreen Youtube

Muškarac treba da bude zreo i meni fizički privlačan. Treba da postoji neko razumevanje za moj posao, neću da me zivka non - stop gde sam i šta sam i sa kim sam, da mi ljubomoriše. U ovom poslu ljudi hoće da pričaju sa tobom i da ti udele neki kompliment, to je sasvim normalno. Muškarac to treba da prihvati - rekla je Ina.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti