AKTUELNO

Otvorila je dušu pred kamerama emisije "Premijera".

Folk zvezda Dara Bubamara je ovog proleća rešila da stavi tačku na dugogodišnje prijateljstvo sa Sekom Aleksić koja joj je, kako kaže, zabila nož u leđa kada je zakazala veliki solistički koncert samo sedam dana pre Darinog, koja je to učinila mnogo pre. One od tad ne razgovaraju, međutim, to Daru nije sprečilo da u novom intervjuu za emisiju "Premijera" pomene ime svoje bivše drugarice.

Foto: Instagram

- Seka Aleksić je imala prošle nedelje nastup na pedeset metara od mene, gde sam ja imala krcatu diskoteku i uopšte me nije briga gde pevačice gostuju i koliko su imale ljudi. Mene je briga samo da gde ja pevam bude krcato - priznala je Dara, koja se potom pohvalila školskim uspesima svog sina, kojeg je dobila u braku sa bivšim suprugom Milanom Kesićem.

Foto: TvPink Printscreen

- Kosta je završio školu sa svim peticama i otišao je sa bakom i dekom u Bosnu, na selo, pa će sad u Španiju sa tetkom, pa sa mamom u Crnu Goru. Častila sam ga novim telefonom, to je jedino što voli.

Dara je ispunjena i na profesionalnom i porodičnom planu, ali i na ljubavnom, gde joj cvetaju ruže.

- Mislim da nikada u životu nisam bila zaljubljena! Lepo mi je jer čuvamo našu ljubav, ne slikamo se, prvi put se baš super osećam - kaže Dara, koja se potom osvrnula i na ružne trenutke kojih je bilo u prvoj polovini godine.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo sam se dala i za koncert, imala sam i problema, zato sam bila i u bolnici. Sve mi se nekako skupilo, ali na kraju sam dobila tu krunu - rekla je Dara, koja je potom za "Premijeru" otkrila da porok, ipak, ima, iako ne puši i ne pije.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam toliko luda prirodno da ne treba ništa ni da me spušta, ni da me diže. Moj jedini porok, ako bih mogla da kažem, jeste tableta za spavanje, zato što sam non stop pod adrenalinom i ne spavam - priznala je pevačica.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Premijera

#Seka Aleksić

#pevačica

'