separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JOVANA SE PRESELILA KOD MENE: Sanja i Matora počele da žive zajedno, a o reakciji njene majke SVI PRIČAJU! (FOTO)


Veza im funkcioniše savršeno.


Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su započele svoju ljubav u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a vezu su nastavile i po napuštanju Bele kuće. Iako se majka lepe plavuše na početku bunila, izgleda da su se sada strasti stišale te je svojoj mezimici dala blagoslov za vezu sa Matorom.

Autor: Printscreen Youtube

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" porazgovarala je sa bivšom zadrugarkom koja se nedavno povredila i završila u gipsu.

Silazila sam niz stepenice, pala sam na nogu i izvrnula zglob. Sad sam u gipsu. Poletela sam za Anom. Istegla sam ligamente i povredila hrskavicu, tako da sad moram da budem dve nedelje u gipsu, a imam toliko obaveza i sad ne znam šta ću - rekla je Sanja.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je pred premijernim kamerama otkrila i kako funkcioniše veza sa Tomićevom kada nema kamera, ali i šta njena mama Branka sada kaže o svemu tome.

Sasvim normalno funkcionišem sa Jovanom, ona se preselila kod mene zbog moje noge jer mora da brine o meni. Nas dve funkcionišemo i bolje nego u "Zadruzi". Mama je bila tu i rekla mi je "Ako si ti srećna i ja sam srećna, neću da pravim neki problem". Nas tri smo bile na ručku, njih dve su pričale, a ja sam bila nemi posmatrač - navela je Stankovićeva.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti