AKTUELNO

Dara Bubamara otkrila je u emisiji TV Pink kako se oseća nakon operacije slepog creva.

Javnost je proteklih dana potresla informacija da je Dara Bubamara hitno operisana, zbog čega je morala da nakratko napusti emisiju "Pinkove zvezde". Ona je operisala slepo crevo, a uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila je voditeljima Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću kako je došlo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Foto: Printscreen

- Desilo se to da sam krenula na koncert u Beč, zaboleo me stomak, a onda sam završila u Urgentnom centru gde sam operisala slepo crevo. To mi je bilo strašno, nikada mi se to nije dešavalo... 25 godina nisam imala ni grip, uplašila sam se, ali se oporavljam i jedva čekam da se vratim - istakla je Dara koja je u ovom teškom periodu imala podršku svojih najbližih.

Foto: Pink.rs

- Svi smo kod kuće, i moj sin Konstantin... I moje drage kolege su me u velikom broju zvale. Ja sam voljena žena, pazili su me i mazili. Ne dam se!

Tokom kratkog odsustva, Daru će u žiriju "Pinkovih zvezda" menjati pevačica Maja Nikolić, a Bubamara otkriva da li je zadovoljna svojom zamenom.

Foto: Printscreen

Foto: Promo/Dejan Milićević

- Maja je, pre svega, dobra pevačica i zanimljiva je, ljudima je interesantna. Ne znam kako se završilo snimanje te emisije (smeh). Eto mene brzo - kratko je izjavila Dara.

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Premijera

#pevačica

'