AKTUELNO

Bodri svoju koleginicu i prijateljicu.

Za pevačicu Natašu Bekvalac ova godina je bila veoma burna. Kako izreka kaže "Život jednom šakom mazi, a drugom udara" pokazala se kao istinita u njenom slučaju.

Naime, Nataša je početkom godine na svet donela devojčicu Katju koju je dobila u braku sa suprugom Lukom Lazukićem, a samo nekoliko meseci kasnije, ona je doživela fizičko maltretiranje od njega, pa mu je tražila razvod.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njena koleginica Seka Aleksić joj je kao majka i prijateljica pružila veliku podršku pošto je Bekvalčeva smogla snage da se vrati na veliku scenu. Seka je za emisiju "Premijera" otkrila šta misli o svojoj koleginici.

Ja sam sa Natašom u kontaku. Nata je divan čovek i srećna sam što je počela da radi. Ljubav, energija, ljudi koji vas gledaju kada izađete na scenu i pevaju u glas vaše pesme, je l' ima nešto lepše u ovom poslu, stvarno nema - kaže Seka.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su njene koleginice Nataša Bekvalac i Slađa Alegro donele na svet devojčice, Seka je u šali rekla da su to njene potencijalne snajke.

Pročitajte još: Kaća Grujić OTKRILA kako se provela na svadbi Prije i Filipa, pa sve ZAPREPASTILA IZJAVOM! (FOTO)

Ukoliko ste propustili dešavanja sa javne scene prethodnih dana, o svemu se detaljnije možete informisati u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Nataša Bekvalac

#Seka Aleksić

'