AKTUELNO

Vreme je da se posveti karijeri.

Nakon što je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" završen, zadrugari su stekli ogromnu popularnost. Pošto su devet meseci živeli izolovani, sada je vreme da se pozabave svojom karijerom i da razmišljaju o planovima za budućnost.

Kristina Kija Kockar polako ulazi u muzičke vode, Slobodan Radanović ne staje sa turnejom, neki od ukućana planiraju da izdaju nove pesme, a Filip Đukić je u emisiji "Premijera" otkrio čime će se on pozabaviti.

Foto: Pink.rs

Za početak tetoviranje, a za muziku ću videti sa Đeksonom, Vojketom i Palketom da li ćemo nešto snimiti, ja pevam na foru. Gluma, pevanje, igranje, ako nešto ne prođe od toga, onda idem na pijacu da prodajem krompir - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je tokom boravka u Beloj kući pokazao da ima dara za humor, muziku, tetoviranje, a da li će i kako Filipa poslužiti sreća u onome što je zacrtao ostaje da saznamo.

Pročitajte još: DA LI SE OVO ODNOSI NA ŽENU ILI LJUBAVNICU? Sloba se OGLASIO na instagramu PORUKOM KOJA JE ZBUNILA SVE! (FOTO)

Ukoliko ste propustili dešavanja sa javne scene prethodnih dana, o svemu se detaljnije možete informisati u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'