AKTUELNO

Mogla bi i u penziju!

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, proslavlja 30 godina svoje karijere koju je obeležilo mnogo prodatih albuma, veliki broj hitova i prepuni koncerti na Marakani i Ušću. U okviru emisije "Premijera - vikend specijal" pevačica je govorila o tome kakav je bio njen početak:

Mi smo i planirali sve te velike stvari. Jer ako na to nisi spreman, nemoj ni da planiraš veliku karijeru. Ja nikada nisam bila kukavica i ja sam uvek volela da se sa izazovima srećem lice u lice. Kada je vrtoglavo krenula moja karijera, tu su bili Marina i Futa. Posle toga se pojavio Mili. Najveća zahvalnost moje publike jeste Marakana i ta dva Ušća, a i trgovi. Nema veze što tu ne naplaćujete ulaz, treba neko da poželi da dođe da vas sluša - rekla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica nije krila zahvalnost time što od početka svoje karijere sarađuje sa Marinom Tucaković:

Da sutra odem u penziju i ništa više ne snimim, mirna srca bih otišla. Svaki put kad preslušavam pesme, oduševim se šta sam snimila. Marina je čudo! Kad sam se preselila u Beograd, ona mi je bila majka, svačemu me je naučila. Mene i nju veže nešto više od poslovne saradnje. Za mene je Marina neko ko je deo moje porodice.

Foto: Andrej Nihil

Na samom kraju, pevačica je prokomentarisala kako se osećala dok je pevala u Nemačkoj, a njen sin imao boks meč u Derventi:

Ja to ne mogu da gledam i ne želim, to je za mene ogroman stres. Ja krećem na binu, a njemu meč - to je veliki stres, zgrčila sam se cela. Naravno, sve vreme dobijam poruke šta se dešava i kad su rekli "Pobeda", počela sam da vrištim, pa se smirila, imam koncert, ali majka je ipak majka - zaključila je Ceca.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

'