AKTUELNO

Javno je ishvalio svoju koleginicu, sa kojom je obnovio saradnju.

Muzičar Aleksandar Milić Mili, osnivač popularne grupe "Miligram", ima veoma malo slobodnog vremena zbog mnogobrojnih nastupa širom regiona, a vreme tokom kojeg ne radi najviše voli da provodi sa decom u svom porodičnom domu na Dedinju, uz kokice i filmove. Ipak, nedavno su porodično posetili Berlin, za šta su imali sjajan razlog.

- Juče sam stigao iz Berlina, gledao sam Ganz en Rouzis nakon trideset godina u originalnoj postavci... Fascinantan doživljaj i za mene i za decu - podelio je muzičar svoje utiske pred kamerom emisije "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Mili je juče objavio spot za novu duetsku pesmu sa koleginicom Severinom Kojić, sa kojom je već imao priliku da sarađuje, a ovom prilikom otkrio je zbog čega je pesma "Od leta do leta" tako posebna.

Foto: TvPink Printscreen

- To je neka atmosfera koja nas vodi svih ovih godina... Svi mi imamo uspomene i ljubavi sa mora, provode i nikada nisam naišao na adekvatnu pesmu, pa sam rešio da je napravim. Spot je ogroman, više je filmičan, ali takav je da bi se pokazala ta poruka i atmosfera koju sam hteo da prenesem. Nekako, morao sam sve da imam u svojim rukama - objasnio je Mili, koji je svojom koleginicom Severinom oduševljen.

Foto: Jelena Balić/Promo

- Njena pojava je obasjana nekim suncem, ja mislim da ona uopšte nema neki drugi izbor - fasciniran je bio Mili.

Pink.rs

#Premijera

#Severina Kojić

'