separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVAKAV KOMPLIMENT JOŠ NIJE DOBILA: Severina će biti ODUŠEVLJENA kad bude čula kojim rečima ju je opisao Mili (VIDEO)


Javno je ishvalio svoju koleginicu, sa kojom je obnovio saradnju.


Muzičar Aleksandar Milić Mili, osnivač popularne grupe "Miligram", ima veoma malo slobodnog vremena zbog mnogobrojnih nastupa širom regiona, a vreme tokom kojeg ne radi najviše voli da provodi sa decom u svom porodičnom domu na Dedinju, uz kokice i filmove. Ipak, nedavno su porodično posetili Berlin, za šta su imali sjajan razlog.

- Juče sam stigao iz Berlina, gledao sam Ganz en Rouzis nakon trideset godina u originalnoj postavci... Fascinantan doživljaj i za mene i za decu - podelio je muzičar svoje utiske pred kamerom emisije "Premijera".

Autor: TvPink Printscreen

Mili je juče objavio spot za novu duetsku pesmu sa koleginicom Severinom Kojić, sa kojom je već imao priliku da sarađuje, a ovom prilikom otkrio je zbog čega je pesma "Od leta do leta" tako posebna.

Autor: TvPink Printscreen

- To je neka atmosfera koja nas vodi svih ovih godina... Svi mi imamo uspomene i ljubavi sa mora, provode i nikada nisam naišao na adekvatnu pesmu, pa sam rešio da je napravim. Spot je ogroman, više je filmičan, ali takav je da bi se pokazala ta poruka i atmosfera koju sam hteo da prenesem. Nekako, morao sam sve da imam u svojim rukama - objasnio je Mili, koji je svojom koleginicom Severinom oduševljen.

Autor: Jelena Balić/Promo

- Njena pojava je obasjana nekim suncem, ja mislim da ona uopšte nema neki drugi izbor - fasciniran je bio Mili.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti