AKTUELNO

Nadica Zeljković osvrnula se na sve aktuelnosti u vezi sa njenom ćerkuom Kristinom i rijalitjem "Zadruga".

Nakon što je pokušao da stupi u kontakt sa nekim od članova porodice zadrugara Slobe Radanovića, novinar Nemanja Vujičić iskoristio je svoju današnju posetu Zrenjaninu, rodnom mestu pevača i njegove supruge Kije Kockar, da sazna kakvo mišljenje o novonastalim situacijama iz "Zadruge" ima Kijina mama Nadica Zeljković.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa, menja se iz dana u dan, ovo je sad već drastična promena. Mislim da je sad konačno shvatila u kom pravcu treba da ide... Ja sam bila zatečena i sa tim što je priznala, što je kasnije dala Slobi šansu za poboljšanje tog braka... To se iz dana u dan menja, ali mislim da je sada konkretno rekla sve - rekla je Nadica u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i potom dodala:

- Sad je zaista ogorčena na njega, na tu izdaju... Pokolebala se malo i oprostila kao svaka žena, a ovu sad izdaju mislim da neće oprostiti. Mislim, ali opet, gledajte - na njoj je odluka.

Foto: TvPink Printscreen

Kija i Sloba su u jednom trenutku kovali planove za budućnost, a bilo je reči i o potomstvu, te je Nadica priznala da ne može da dočeka dan da dobije unuče.

- Ja sam uvek za, meni je i vreme odavno. Volela bih da se ostvarim kao baka. Ko će biti otac, to će moje dete da odluči - rekla je Nadica, koja se osvrnula i na "aferu poljubac".

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da je došlo do poljupca, da su to videli i ostali gledaoci. Ona kaže da, on kaže ne... A i normalno je da se oni, kao bračni partneri, poljube - iskrena je Nadica.

- Kristina će iz "Zadruge" izaći sa svojim zakonitim mužem pošto se neće, verovatno, razvesti u rijalitiju. Izaći će sa njim, ali u kakvom odnosu, to ćemo videti. Ona je jedna prava žena, vrlo borbena. Ako će ona biti srećna, volela bih da ostanu zajedno. Šta god ona da odluči, ja sam za i glasam za ljubav - rekla je Kijina mama, koja je na samom kraju razgovora sa Vujičićem poslala poruku zetu Slobodanu.

Foto: TvPink Printscreen

- Svo troje su nesrećni, prvo zet Sloba treba da se opredeli.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'