AKTUELNO

Bivši zadrugar bio je gost portala Pink.rs i prokomentarisao sva aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Mnogi se pitaju kako je otac Andrijane Radonjić odreagovao posle njene afere krevet za vreme vođstva u Zadruzi. Ona je naravno za omiljenu osobu izabrala svog partnera Nemanju Đerića Đeksona a samim tim su i dali povode zadrugarima da nagađaju da li se desilo nešto više od ljubljena u hotelskom krevetu.

Foto: Printscreen Youtube

Duško je premijerno za Pink.rs i u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrio da mezimici ne zamera ništa, i da su ove situacije koje joj se dešavaju poslednjih dana samo lekcija uz koju će sazreti:

Mislim da je po mom izlasku iz Zadruge, Andrijana došla u neprijatnu situaciju, ljudi su to procenili kao povoljnu situaciju da vrše atak na nju. I ona se brani kako zna i ume, činjenica da joj nije lako ali mislim da će se ona izboriti sa time. Daleko od toga da se promenila, pokazala je samo malo više elokventnosti kako bi se odbranila. Ne sumnjam u to da nije bilo afere, a sve i da je bilo, ljudski je praštati pa ne smatram to strašnim činom.

Tokom razgovora nam je i priznao da je on svesno stavio ćerku za vođu iako je drugom zadrugaru obećao tu titulu:

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja sam namerno postavio nju za vođu, obećao sam Milanu da ću njega postaviti, ali duša mi to nije dozvolila da to uradim. Hajde da joj dam još jednu priliku da sazri, možda može da košta u nekom smislu ali je sigurno veliko iskustvo za nju. Neka je, izboriće se - završio je Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ:TI SI OLOŠ OD ČOVEKA: Sanja i Andrijana URLALE jedna na drugu pa se ŽESTOKO IZVREĐALE! (VIDEO)

Nakon što smo saznali Duško ništa ne zamera Andrijani, ostaje nam da vidimo šta će se još dešavati tokom narednih dana u rijalitiju koji je pomerio sve granice.

T. R.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'