AKTUELNO

Poznata pevačica bila je gost portala Pink.rs i napisala je vest koja je privukla mnogo pažnje naših čitalaca.

Dragica Radosavljević Cakana danas je u toku emisije "Premijera- Vikend specijal" bila gošća naše portala. Ona je tom prilikom napisala vest koju možete pročitati klikom OVDE. Pevačica je istakla da je njena podrška usmerena njenoj drugarici Snežani Mišković Viktoriji, ali da pošto ona ne želi da se takmiči do kraja, favorit joj je Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da ja instituciju brak poštujem iznad svega, za mene je brak svetinja, kao što je i za većinu srpskog naroda, pa i naroda na Balkanu. Što se i dokazalo time koliko je Kija dobila podrške za rođendan i ja joj zaista čestitam rođendan od sveg srca, želim joj sve najbolje. Znam da prolazi kroz teške trenutke. Svaka žena ostavljena i prevarena na ovaj način ne može sa tim da se pomiri i naravno da se bori. I treba da se bori. Makar da izađe odande sa svojim mužem - prokomentarisala je Cakana bez dlake na jeziku.
Ja podržavam Kiju i ona je postala moj favorit. Ona je pretrpela mnogo toga i ne znam zbog čega se dešava ono što se dešava u "Zadruzi" da kad su novinari stalno se postavljaju pitanja njima troma, Slobi, Luni i po neko Kiji. A moram da kažem da svakako, njima troma, ali i svim ostalim zadrugarima, treba stručna pomoć kada izađu napolje. Nije sramota otići kod psihijatra, svuda u svetu je to normalno. Jer ako porodica nije uspela da usmeri i da vaspita dete, onda stvarno treba da potraži stručnu pomoć - rekla je Cakana.

Pevačica je istakla da je na strani prevarene žene.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu je još govorila Dragica Radosavljević Cakana gostujući na portalu Pink.rs, kao i ostale priče iz života poznatih možete saznati u emisiji "Premijera- Vikend specijal".

Pink.rs

#Dragica Radosavljević Cakana

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'