AKTUELNO

Nakon što je napustio "Zadrugu", pčelar se u emisiji Tijane Price i Ognjena Nestorovića osvrnuo na svoje učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, ali i na međuljudske odnose sa pojedinim zadrugarima.

Miki Đuričić ovog petka samoincijativno je napustio "Zadrugu", na žaljenje ogromnog broja gledalaca Televizije Pink, a nakon što je završio učešće u rijalitiju prvi put je stao pred kamere u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je u svom šaljivom stilu otkrio kako su ga dočekali u rodnom Kupinovu.

Foto: TvPink Printscreen

- Pola sela neće da priča sa mnom, svi su ljuti. Moja sestra je teški materijalista, samo priča o parama, kaže:"Ti si budala, ti si konj" - ispričao je Miki, a potom se osvrnuo na razloge zbog kojih je napustio rijaliti.

- U "Zadruzi" su ljudi koji su mahom bez honorara, spremni na sve. Uspeo sam da dođem do kraja i u glavi utripujem da moralno treba izaći, da ja sa tim ljudima ne treba da se borim, da pare u suštini nisu bitne... I ja sam grešio, ja sam čovek sa mnogo mana, ali nikoga nisam mrzeo, mrzeo sam samo neke njihove loše postupke. Uplašio sam se da ne napravim neki incident i izašao sam, šta da radim - objasnio je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Reči je, naravno, bilo i o njegovom odnosu sa Nadeždom Biljić, koju je verio pred kamerama Televizije Pink.

Foto: RTV Pink

Ja sam Nadeždi govorio da ne treba odavati ničije tajne da bi dobila nešto, mada njoj neke stvari ne možeš objasniti. Čim natovari Miljanu Kulić sebi na vrat, natovarila je i meni, a meni to ne treba. Nadežda je meni prijala, zaista, ali mi smo dva sveta različita. Pokušavao sam da joj objasnim neke stvari i nisam želeo da od nje napravim nešto ružno... Uvek sam joj davao savete, da pazi šta radi, da ne naseda na provokacije, izvlače iz nje informacije, a ona me nije slušala. Razočaran sam u nju, nisam se ni "ohladio", ona se već grli sa Banetom. Prijali smo jedno drugome, ovo nije neka velika ljubav, ali... Ona ništa nije skontala šta joj ja pričam. Ona je u suštini dobar čovek, ali jako naivna - iskren je bio Đuričić koji je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" priznao i zbog čega se kaje.

- Stidim se što sam psovao, što sam bio nasilan, što nisam mogao da iskontrolišem svoj bes u nekim situacijama - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'