AKTUELNO

U Kupinovu je veselje počelo, a rodbina i komšije pozvali su tamburaše i u veseloj atmosferi proslavljaju vest o veridbi.

Pinkova zvezda Nadežda Biljić i pčelar iz Kupinova Miroslav Miki Đuričić sinoć su se verili u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Iako su to učinili kako bi Miki dobio koš koji je tražio od Velikog šefa, porodica i prijatelji pčelara iz Kupinova već se pripremaju za veliko svadbeno slavlje.

Foto: TvPink Printscreen

U Kupinovu je veselje već počelo, a rodbina i komšije pozvali su tamburaše i u veseloj atmosferi proslavljaju vest o veridbi.

- Miki je ekstra lik. On je i proslavio Kupinovo, dosta devojaka dolazi, navala je velika. Cela ekskurzija dolazi samo zbog devojaka - ispričale su Đuričićeve komšije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Orkestar imamo, fali nam samo pevačica. Nadežda će se uklopiti ovde, miroljubivi smo mi, pitomi. Miki nema zmiju u džepu, kad ima para on do poslednjeg dinara daje tamburašima - rekli su oni.

Kako kažu, Mikijev otac već je dao blagoslov svom sinu za vezu sa Nadeždom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRIJOVIĆEVA OTKRILA KO ĆE JOJ PEVATI NA SVADBI, a evo kad će ona i Filip otići na medeni mesec!

- On nema ništa protiv, ako Mikiju odgovara, on bolje zna. Nikad se oni nisu svađali, svuda postoje neke nesuglasice, ali to je normalno - ispričali su Mikijevi najbliži.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Premijera-Vikend specijal

'