separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSEĆAM SE NEKAKO PRAZNO: Zorana progovorila o Filipu, pa otkrila DA LI JE ZALJUBLJENA! (VIDEO)


Osvrnula se na svoj boravak u Zadruzi!


U Srbiji, ali i širom sveta, juče je proslavljen Praznik rada. Kod nas je običaj da se na taj dan uputimo u prirodu sa prijateljima i porodicom, a nezaobilazan je i roštilj i piće u velikim količinama. Iako imaju mnogo obaveza, i pojedine poznate ličnosti uspele su da provedu ovaj dan sa dragim osobama u druženju. 

Autor: Tanjug

Ekipa emisije "Premijera" provela je ovaj dan sa Oljom Karleušom, Milanom Raonićem, Amelom Ćemićen Ćemom, Gabrijelom Pejčev, voditeljskim dvojcem Deom i Sarapom, ali i sa učesnicom rijalitija Zadruga, Zoranom Stefanov, koja je nedavno napustila velelepni grad nadomak Beograda. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ona je za premijerne kamere otkrila šta će joj ostati u sećanju iz ovog rijalitija:

Bilo je dosta prelepih trenutaka u Zadruzi, pored svih svađa. Ja sam tamo promenila sve stadijume, videli ste me u svakom mogućem svetlu - kaže Zorana i dodaje koji su parovi koji će opstati nakon ovog rijalitija: Luna i Sloba,za njih sam već rekla da ih podržavam, Vojke i Sara, mislim da ih povezuje dosta stvari. Sanja i Matora, to ne bih komentarisala, sve mi je to nerealno - rekla je Zorana. 

Autor: TV Pink Printscreen

Iako je u ovom rijalitiju imala više od prijateljskog odnosa sa Filipom Đukićem, sada priznaje da je ipak sama:

Ako bi povezali sa Zadrugom, onda sam zaljubljena (smeh). Ne volim nikoga, trenutno, i žao mi je. Osećam se nekako prazno - kaže Zorana, koja je priznala da su njeni favoriti za pobedu Miki Đuričić i Milan Milošević. 

Autor: TV Pink Printscreen

Današnje izdanje emisije "Premijera" možete pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu: 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti