AKTUELNO

Ja sam neshvaćena od strane mnogih ljudi - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o svađi sa starletom i novopečenom pevačicom Stanijom Dobrojević u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' koja se emituje na TV Pink.

Foto: Printscreen

Naime, spekulisalo se da Milena ne simpatiše novopečenu pevačicu, kao i da joj se podsmevala u jednoj emisiji. Ćeranićka je rešila da stane na kraj tračevima i iznese istinu.

Ja sam neshvaćena od strane mnogih ljudi. Često dajem dvosmislene odgovore. Svi znaju da sam indirektna i da me je to mnogo i koštalo - rekla je Milena u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Foto: Printscreen

Pevačica ne želi da priča o privatnom životu i svom partneru, ali otkrila je šta joj smeta kod drugih žena.

Na ceni je zloupotreba plastične hirurgije. Ja sam protivnik toga. Kod mene bi svako trebao da prođe psiho test kod neuropsihijatra ,mislim da u svom nekom nezadovoljstvu žene idu kod plastičnog hirurga. Nije problem, uradi fino to, nemoj da pumpaš pa da se unakaziš. Znam mnogo devojaka koje su bile prelepe dok nisu posetile plastične hirurge. A ježm se toga da nisu zube sredile. Nemojte da preterujte u tome. Hranite svoj um i duh - poručila je pevačica koja na sebi nema ni jednu intervenciju.

Autor: M. K.

#Milena Ćeranić

#Premijera

#Stanija Dobrojević

'