AKTUELNO

Pred premijernim kamerama govorili su roditelji ove zadrugarke.

Ekipa emisija "Premijera Vikend Specijal" i novinar Nemanja Vujičić posetili su Valjevo, rodno mesto pevačice i učesnice rijalitija "Zadruga" Nadežde Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pred premijernim kamerama govorila je Nadeždina mama Slavica Biljić.

Nije, ona je više bila hiperaktivno, nestašno dete, a simpatije su bile usput - otkrila je mama Nadežde Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Vujičić je sa Slavicom Biljić porazgovarao o svemu što se dešavalo u životu ove pevačice pre početka rijalitija, a njena mama je potvrdila i da je Nadežda pretrpela nasilje od partnera.

Jeste, ali taj dečko nije iz Valjeva. To se desilo u Beogradu, upoznali su se na nekoj žurki - otkrila je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se plašim realno kako će to biti kad ona izađe iz Zadruge. Nadam se da će sve biti u redu. A zbog ćerke se pojavljujem u medijima, isključivo zbog ćerke i za ćerku na kraj sveta ako treba - priznala je Nadeždina mama koja je premijernu ekipu ugostila u porodičnom domu u Valjevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pa pravo da vam kažem, ne znam. Skuvao bih kafu i jednom i drugom, neka to ostane njen izbor. Dopada mi se i Čolak na svoj način, kao što mi se i Miki dopada. Nadežda je sa Mikijem, pa bi trebalo da bude Miki, a pošto je moj otac Užičanin, kao i Bane, onda on - rekao je Radoje Biljić u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Nadeždinom ocu ne smeta što je njegova ćerka imala seksualne odnose pred kamerama u rijalitiju "Zadruga".

Pa znate šta, to je skučen prostor, upućeni su jedni na druge. A to što su oni radili, Bože moj, nije da ne rade i drugi - iskren je bio gospodin Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo mi je čudno zato što sam mislio da ako se to i desi, neće na ovaj način. Ali da sam bio spreman da će da se desi jer ona je mlada - rekao je on.

Autor: J. V.

#Nadežda Biljić

#Premijera-Vikend specijal

#Slavica Biljić

#emisija

'