separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OTKRILA PRAVI RAZLOG: Katarina Grujić PROGOVORILA O RASKIDU sa crnogorskim biznismenom (VIDEO)


Pisalo se o prevari, a evo šta je istina.


Katarina Grujić nedavno je okončala svoju vezu sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem, o čemu se mnogo pisalo, pa je odlučila da stavi tačku na priče koje nisu tačne. 

Autor: TV Pink Printscreen

- Da ne bi ljudi svašta pisali i pričali na tu temu - naravno da nikada neće saznati razlog, ali jedan jedini razlog je jednostavno da smo se malo više udaljili, da smo morali da završimo tu vezu i to uopšte nema veze, to moram odmah da demantujem, sa nekim prevarama, kako pišu. Volela bih da me malo ostave na miru, da razumeju sve to i da me puste da vodim svoju karijeru sada kako treba da je vodim. Jednostavno ne želim da mi se mešaju u život, ne želim da pričaju razne gluposti, da pišu razne laži - rekla je pevačica za emisiju "Premijera".

Nakon što je objavila pet novih pesma u veoma kratkom periodu, otkrila je i kada njena publika može da očekuje album.

Autor: TV Pink Printscreen

- Album najverovatnije izlazi u prodaju 20. maja, za moj rođendan, pa ćemo praviti i promociju. Biće jedna velika žurka, velika fešta - rekla je Katarina.

O čemu je još pričala i šta su drugi poznati otkrili o sebi u današnjoj epizodi "Premijere" pogledajte u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti