AKTUELNO

Da li će se Seka uvrediti?

Odnos Seke Aleksić i Dare Bubamare punio je novinske stupce mesecima. Naime, razlog za to je što je Dara zakazala svoj koncert u "Štark" areni za 21. april, a onda je Aleksićeva učinila isto i odlučila da svoju publiku uveseli samo nedelju dana ranije. Zbog toga je došlo do sukoba između njih dve, a Dara je bila veoma ljuta na svoju nekadašnju prijateljicu.

Foto: Printscreen Instagram

Seka je sinoć održala koncert pred prepunom arenom, a na svom Instagram profilu podelila je fotografije i zahvalila se fanovima, ali i pozvala sve da sledeće subote odu na Darin koncert.

Dragi moji, sledeće subote, 21. aprila, pozivam vas sve da podržite Daru, kao što ste sinoć podržali mene - napisala je Seka.

U emisiji "Premijera - vikend specijal" Dara je odgovorila koleginici, pa je prvo prokomentarisala Sekin spektakl:

Nemam komentar. Ja sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome - rekla je Dara.

Nakon toga, ona je prokomentarisala i Sekin potez, što je pozvala svoje fanove da odu na njen koncert sledeće subote:

Lepo, baš lepo. Trenutno ne mogu da razmišljam o tome, jer sam stvarno samo u svom koncertu. Na sve to ću da kažem da dođu 21. aprila i da vide spektakl. To je moj odgovor - rekla je Dara o Sekinom komentaru.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Dara Bubamara

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

'