separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJPOTRESNIJA PRIČA U PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU: Dve godine nakon smrti, Esma Redžepova NEMA NI SPOMENIK, a stanje kuće u kojoj je živela će vas ZAPANJITI! (VIDEO)


Nemanja Vujičić iz Makedonije donosi priču o velikoj umetnici i humanitarcu koje je Balkan ikad imao.


Po dobrom, starom običaju, gledaoce TV Pink i ove nedelje tačno u 14 časova očekuju nove priče o poznatima u najgledanijoj emisiji "Premijera-Vikend specijal".

U ovonedeljnoj rubrici "Odakle se sele", gledaoci će se upoznati sa životom jedne od najhumanijih žena koje je Balkan ikada imao. Nemanja Vujičić iz Skoplja donosi priču o Esmi Redžepovoj, jedinoj umetnici sa ovih prostora koja je bila nominovana za Nobelovu nagradu za mir i ženi koja je na pravi put izvela čak 47 dece.

Autor: Printscreen Youtube

Gotovo dve godine nakon Esmine smrti, publika će videti do sada najpotresniju priču o njenom životu, stvaralaštvu, porodici i onome što je ostalo iza nje.

Mislio sam da na svaki put polazim gotovo spreman, pa sam s tim ubeđenjem pošao i u Skoplje, ali ono što me je tamo dočekalo, ostavilo me je bez reči. Žena koja je toliko učinila za Makedoniju, danas nema ni svoj spomenik - kaže Nemanja i nastavlja:

Autor: TV Pink Printscreen

Na kući u kojoj je živela stakla su polomljena, kamere počupane, a kuća veoma oštećena. Iako je Esmina želja bila da to bude muzej, za sada do toga nije došlo. Imao sam želju da mi na ta, ali i na još mnogo pitanja odgovori njen sin Simeon, da me upozna sa njenim životom, ali on nije hteo da da izjavu. Šta više, savetovao mi je da rubriku o Esmi uopšte ne smimam.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Kakvo je bilo Esmino detinjstvo i zbog čega otac nije bio za to da se bavi muzikom, zbog čega je usvajala samo mušku decu, u kakvim je odnosima bila sa njima, suprugom, ali i sa mnogim poznatim ličnostima, kako su izgledali njeni poslednji dani i kako danas izgleda njena kuća, Nemanja otkriva u ovonedeljnoj rubrici "Odakle se sele".

Autor: TV Pink Printscreen

Nešto više od nedelju dana je ostalo do koncerta Dare Bubamare, a pevačica će za "Premijeru-Vikend specijal" prvi put otkriti detalje o spektaklu, kako će izgledati scena i kostimi koje će nositi.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će u studiju na nedeljnoj kafi ugostiti voditeljku "Nacionalnog dnevnika" na TV Pink, Ninu Radulović i pevačicu Marinu Visković.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: Printscreen

U vašoj omiljenoj emisiji o poznatima prvi ćete videti izveštaj sa koncerta Seke Aleksić u "Štark areni".

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Očekuje vas potpuno drugačija emisije, ako izuzmemo voditeljski par, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 15. aprila uživo od 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti