AKTUELNO

Premijerna ekipa zatekla je poznatu glumicu u jednom beogradskom tržnom centru dok se družila sa svojim najmlađim fanovima.

Glumica Katarina Radivojević već godinama živi i radi u Americi, a svoj trenutni boravak u rodnoj Srbiji iskoristila je, između ostalog, i za druženje sa decom.

Foto: Printscreen

Ona im je u jednom tržnom centru čitala bajke, a pred premijernim kamerama priznala je da je uvek najteže glumiti za najmlađu publiku.

Oni su uvek bili i ostali najiskrenija publika. Nije bilo lako održati njihovu pažnju, ali mislim da sam uspela u tome - iskrena je bila glumica.

Foto: Printscreen

Njeno prebivalište godinama je u Los Anđelesu, ali postoji mogućnost da ga uskoro promeni. Ona ukupno ima tri mesta na planeti na kojima bi volela da živi, a osim Beograda i Los Anđelesa, privlače je i egzotične destinacije.

Dva-tri mesta na planeti... Beograd, Los Anđeles i neki tropski krajevi.

Ona retko govori o svom emotivnom životu, pa ni sada nije želela da otkrije da li se približava datum kada će stati na ludi kamen.

Foto: Printscreen

Bolje ništa od mene nemojte ništa da očekujete, kao ni oko ljudi oko sebe... Najviše očekujte od samih sebe - rekla je Katarina za "Premijeru".

Autor: D. Tanasijević

#Amerika

#Katarina Radivojević

#Premijera

#Udaja

#glumica

#svadba

'