AKTUELNO

Srele su se kod Ognjena Amidžića.

Pevačica Seka Aleksić, koja broji sitno do koncerta u beogradskoj areni, koji je zakazan za 14. april, u publici te večeri ipak neće imati najvažnijeg gosta, sina Jakova.

- Neće biti na koncertu. Jakov je izuzetno mali za takve stvari, on ima 19 meseci i on će kod kuće da spava. Već u pola osam kupanje, mleko i spavanje - rekla je Seka za emisiju "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prošlog utorka zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem i Miljanom Kulić bila gost u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je upoznala ovu učesnicu "Zadruge", koja je više puta isticala da je Sekin vatreni obožavalac.

- Šarmantna je jako, inteligentna, pametna i sve pozitivno mogu da pričam o njoj. Mene je stvarno iznenadila, ja nisam bila upućena da ona mene toliko voli, ali kad su mi pokazali snimke i rekli... Gledala sam i te snimke kad ona govori da ima "struk kao Seka Aleksić" - preslatka je - izjavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA HALUCINIRA! Miljana prognozira kraj romanse između Đoganijeve i Radanovića: EMOCIJE SE POLAKO GASE! (VIDEO)

Šta je sve Seka imala da kaže i koje sve kolege su se pojavile u novoj epizodi "Premijere" pogledajte u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Miljana Kulić

#Premijera

#Seka Aleksić

'