AKTUELNO

O porodici Karić pred kamerama emisije "Premijera- Vikend specijal" govoriće više od 20 sagovornika.

Poslednje pripreme pred veliko Uskršnje druženje se privode kraju, a gledaoce u nedelju 8. aprila tačno u 14 časova očekuje potpuno drugačije, praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Iz nedelje u nedelju publika jedva čeka emisiju "Premijera- Vikend specijal" kao i rubriku "Odakle se sele", a novinar Nemanja Vujičić i ovog puta pripremio je sjajnu priču za sve.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerna ekipa posetila je Kosovu i Metohiju i grad Peć u kom se rodio i odrastao Bogoljub Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Po prvi put jedna televizijska ekipa posetila je Peć kako bi uradila reportažu o životu jedne od sto najuticajnih porodica na svetu. Kako je izgledalo njihovo detinjstvo, kako je izgledala kuća kojoj su živeli, ko je Bogoljubova prva ljubav, pogledajte u nedelju od 14h u najemotivnijoh rubrici do sada.

O životu Bogoljuba Karića, kao i o porodici Karić pred kamerama emisije "Premijera- Vikend specijal" govoriće više od 20 sagovornika.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerna ekipa posetila je i Pećku patrijaršiju, a šta vezuje Kariće za istu, podgledajte u nedelju od 14h samo na Televiziji Pink u uskršnjem izdanju emisije "Premijera- Vikend specijal".

Pink.rs

#Bogoljub Karić

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

'