AKTUELNO

Mlada pevačica je rešila da pre modnih kritičara sama kaže u čemu je pogrešila pri odabiru stajlinga za jedan događaj.

Ekipa emisije "Premijera" srela je atraktivnu brinetu koja se na crvenom tepihu pojavila u elegantnoj, beloj haljini i sandalama. I dok su mnogi primetili da Milica Pavlović blista na crvenom tepihu, ona se našalila na svoj račun.

Ja moram da se odbranim od modnih znalaca i sama sebe iskritikujem "Milice, sram te bilo, sandale u sred decembra" - našalila se Milica Pavlović i dodala da je njoj uvek toplo jer je vrele južnjačke krvi.

Foto: YouTube screenshot

Milica je nedavno objavila singl pod nazivom "Još se branim ćutanjem" koji je otpevala sa kolegom Alenom Islamovićem, a priprema i novi album.

Sve u svemu, album je fenomenalan i jedva čekam da ga podelim sa publikom. Sinoć sam baš sa publikom preslušavala album. I ako možemo nas dve da kažemo nešto, moje je možda subjektivno, njeno objektivno, da je zaista nešto drugačije - rekla je Milica.

I dok je Milica nedavno priznala da je zaljubljena, ona je na jednu proslavu došla u društvu drugarice iz detinjstva Dragane Mićalović. O čemu još govori Milica Pavlović, kao i kako su počele da se druže Milica i Dragana saznajte u "Premijeri" koja se u repriznom terminu emituje u ponoć na Televiziji Pink, kao i sutra u 11.15 i 15 časova. Novu "Premijeru" ne propustite svakoga dana u terminu od 19 časova!

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. V.

#Milica Pavlović

#pevačica

'