AKTUELNO

Ona mu je najveća podrška!

Jovan Joca Stefanović prošao je kroz pravu golgotu kada je morao da bude hitno hospitalizovan i ima operaciju na plućima. Na sreću, sve se dobro završilo, a mladi pevač se danas uspešno oporavlja.

Foto: Instagram

U današnjem izdanju emisije "Premijera" saznali smo kako se osetio u trenutku kada je morao da se podvrgne operaciji:

Prolazi ti sve kroz glavu, prvo ti prolazi da moraš da naučiš da ne treba nigde da žuriš. Svi mi nešto žurimo, nemamo vremena. Jednostavno, imamo vremena za sve, to je bila opomena da treba čovek da vodi računa o sebi, da se odmara kvalitetno i kako treba i onda sve dođe na svoje - rekao je Joca.

Foto: TvPink Printscreen

On je dodao da mu je najveću podršku u teškim trenucima pružila devojka Hana Olujić, kojoj je posle toga poklonio skupoceni prsten. Ipak, nije u pitanju veridba, a svadbu, kako sam kaže, ne planiraju:

Lepo je to planirati, ali na to se još nismo konkretno odlučili. Nama je bilo dve godine kad smo bili u bolnici, hteo sam da joj kupim nešto lepo, ali nisam mogao tad i onda smo naknadno - otkrio je Joca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA MU SE DESILO?! Miloš Biković ZAPREPASTIO sve ovom DRASTIČNOM PROMENOM! (FOTO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera", možete je pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije:

Autor: N. Vujčić

#Jovan Joca Stefanović

#Premijera

'