AKTUELNO

Uprkos povremenim zahtevima, smatra da nije zahtevna trudnica.

Popularna pevačica Slađa Alegro povukla se sa scene iz najboljeg mogućeg razloga - zbog toga što je ostala u drugom stanju, a tek kada je napravila pauzu shvatila je koliko joj je ona, zapravo, bila potrebna.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam posle dvadeset godina prvi put u životu napravila ovoliku pauzu, ne računam te letnje i zimske odmore od po deset dana. Tek kada sam stala sam, zapravo, shvatila koliko sam bila umorna - kaže Slađa koja za sebe tvrdi danije zahtevna trudnica. Međutim, priznaje da joj se ponekad omakne neki zahtev, naročito kada je hrana u pitanju.

- Pre neko veče sam oko 12 sati rekla da mi se jede hot dog, a ne znam kad sam ga poslednji put pojela, ali nemam zahteve. Moj muž kaže da se nisam promenila, i ja mislim da nisam. Čak mi se čini da sam možda smirenija nego što sam bila - priznaje Slađa.

Foto: Instagram

Ona će 14. aprila u beograskoj "Štark" areni biti gošća na koncertu dobre prijateljice Seke Aleksić, a poziv nijednog trenutka nije razmišljala da odbije, iako je trudna.

- Nisam nijednog trenutka razmišljala da li da prihvatim poziv ili ne, iako je ona rekla:"Ako misliš da si sposobna, da možeš... Ja bih volela da budeš tu sa mnom". Krajnje je logično bilo da te večeri budem s njom na sceni, da je podržim i kao gost i kao prijatelj. Nadam se da neću biti prevelika, da ću uspeti nešto da obučem i stvarno jedva čekam, baš se radujem tom 14. aprilu - ushićena je Slađa, koja polako, ali sigurno razmišlja o tome u kakvoj će se kreaciji pojaviti pred beogradskom publikom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja da budem zgodna ne mogu, to je fakat, trudna žena ne može biti zgodna. Gledaću da se obučem shodno tome kako ću se osećati tada - rekla je Slađa u "Premijeri".

Pink.rs

#Seka Aleksić

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

'