AKTUELNO

Sluša komentare svog jedinca koji su nekada pohvalni, a nekada ne.

Folk pevačica Viki Miljković, koja je nedavno objavila duetsku numeru "Srce koje voli" sa Becom Fantastikom, nastupila je u jednoj prestoničkoj kafani gde ju je sačekala premijerna ekipa, ali ne i njen sin Andrija.

Foto: TvPink Printscreen

- On spava, već je kasno za njega! Ne meša se mnogo u moj posao, više daje savete kada je u pitanju odabir pesama ili kada nešto oko spotova komentarišemo - kaže Viki, koja je pred kamerama "Premijere" otkrila kakve komentare najčešće dobija od svog sina.

- Kaže:"Mama, ovo mi se sviđa, ovo mi se ne sviđa... Ovo mi se dopada, ovo mi je kul, ovo nije dobro"... Sve zavisi - priznaje Viki.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica se pohvalila da je veliki radoholik, te da su joj nastupi najčešće zakazani skoro godinu dana unapred, a za kraj intervjua rešila je da obraduje svoje fanove, koje će uskoro izenaditi novim studijskim albumom.

- Evo, sad završavam album... Album nisam izdavala od 2009. godine. Biće puno dobrih pesama, puštaćemo na svakih 15 dana po jednu novu pesmu, novi spot. Snimili smo tri nova spota na Malti, to su, onako, baš pravi narodnjaci i nakon desetak, a možda i malo više godina, imam baladu - rekla je Viki.

Pink.rs

#Premijera

#Violeta Viki Miljković

'