AKTUELNO

Zajedno rade godinama!

Uz voditelje ubedljivo najgledanijeg jutarnjeg programa pod nazivom "Novo jutro" koje možete gledati svakog radnog dana na televiziji Pink, Predraga Sarapu i Deu Đurđević, milioni gledalaca se bude već godinama.

Foto: TvPink Printscreen

Najomiljeniji jutarnji tandem otkrio je za emisiju "Premijera" da li su nekada, tokom svih ovih godina koje zajedno rade, imali i svađe:

Bilo je neke dve, tri glupe situacije, ali nije to bila svađa. Nema nekih nesuglasica, mi imamo razumevanja jedno za drugo - rekao je Sarapa.
On je kriv za sve, ja sam fino dete - rekla je Dea kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da vec godinama rade zajedno, oni ističu da su postali kao porodica, a otkrili su i koji ritual imaju kad odjave emisiju:

Uradimo još nešto, ako kuvar dobro spremi, moramo da probamo. Mora malo da se štrpne od kuvara - rekla je Dea, a Sarapa se sa njom složio.

Sarapa ima radnog iskustva koliko i Dea godina, a njoj se život u poslednje četiri godine, koliko radi na televiziji Pink, promenio iz korena.

Ja ne bih bila ja da me nisu napravili Željko, Milica i televizija Pink. Nekako navikneš, ovo je meni kuća, ovo je moj prvi posao - iskrena je bila Dea  u današnjem izdanju emisije Premijera.

PROČITAJTE JOŠ: PINKOVE ZVEZDICE SU ZA NJEGA VELIKA ŠKOLA! Petar: Veoma sam samokritičan kada gledam svoje nastupe! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Dea Đurđević

#Predrag Sarapa

#Premijera

'