AKTUELNO

Sumirala je utiske nakon nastupa i otkrila kako izgledaju njena putovanja.

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je imala priliku da pristustvuje otvaranju jednog kluba u Švajcarskoj i priredila veče za pamćenje brojnim prisutnim gostima. Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" sačekala je Cecu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a najveća balkanska zvezda pred premijernim kamerama sumirala je utiske nakon sinoćnjeg nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je fantastičan nastup, bilo je prelepo, veselo kao što se i očekuje od mojih koncerata. Bilo je dosta mojih kolega na letu ka Švajcarskoj i mislim da smo svi dobro prošli. I Lukas je sinoć bio i Indira i Sandra Afrika - rekla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Ceca ima brojnu ekipu koja ide sa njom na nastupe, ona je pred premijernim kamerama otkrila i kako izgleda njihovo putovanje avionom:

Svako traži neki svoj mir i neku svoju privatnost u toku leta, ja to izuzetno poštujem i tražim da se poštuje. Što se tiče moje ekipe, jeste velika, ali mogu da potpišem da je moja ekipa koja čini tu jednu malu ekskurziju izuzetno disciplinovana i svi funkcionišemo kao surovi profesionalci, maltene kao vojska - rekla je Ceca.

Celo izdanje današnjeg "Premijera vikend specijala" možete pogledati u snimku u nastavku.

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'