AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Kako stvari stoje, Gogi Sekulić je sve draže da vreme provodi u srpskoj prestonici, iako se njena jača polovina nalazi u Cirihu. Pre samo nekoliko dana, ona je posetila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, kako bi uveličala rođendansku žurku Mine Vrbaški, a ne krije da se dobro provela.

Foto: TvPink Printscreen

Pa i meni je bilo super, onako kul, pošto i ja imam već iskustvo u rijalitiju. Baš sam se zadržala, ostala sam tri sata tamo, malo ćaskala, malo pevala, bila je dobra žurka i svidelo mi se što su svi učestvovali i pevali, njih dvoje, troje nije bilo, bili su da se jave, doduše, da se pozdrave, ali sam posle čula da su se svađali. Ja mnogo gotivim Lepog Miću i Mikija jer ih znam i privatno, poštujem Viktoriju, ima par ljudi koje ja gotivim. Ali nećete verovati, kad sam najavila da gostujem u Zadruzi, ja sam toliko poruka dobila da pozdravim Kiju. Ne podržavam prevare, ne podržavam što je ona ušla u Zadrugu jer nije javna ličnost, ali možda je ona želela da uđe jer je povređena. Kad gledaš, uvek nagrabusi ljubavnica. Možda je u celoj priči tu kriv Sloba što nije rekao da će da se razvede kad izađe i započne sa njom vezu - iznela je Goga svoje mišljenje o rijalitiju koji prati ceo svet u današnjem izdanju emisije "Premijera".

Foto: YouTube screenshot

Goga je bila voljna da nastavi razgovor sa novinarkom "Premijere", ali u jednom trenutku naišao je pauk i radnici su želeli da odnesu pevačicin auto, te je ona otrčala kako bi to sprečila.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: PAR KOJI JE PODELIO SRBIJU: Kija i Sloba u AMIDŽI ŠOUU EKSKLUZIVNO otkrivaju šta će uraditi po izlasku iz ZADRUGE! (VIDEO)

Da li zbog svog šarma ili nečeg drugog, tek radnici parking servisa odlučili su da ovog puta poštede Gogu, a ona je nastavila svojim putem. Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Goga Sekulić

#Premijera

'