AKTUELNO

Podrška jedna drugoj!

U današnjem izdanju vaše omiljene emisije o poznatima, "Premijera - vikend specijal", voditeljka Irena Atanasković Hrnjak posetila je dom Anabele Atijas, koja je sada više nego ikada u žiži javnosti, s obzirom na to da je njena ćerka Luna Đogani u rijalitiju Zadruga, gde je započela vezu sa oženjenim muškarcem.

Anabela je prvo otkrila kako je zadovoljna ćerkinim dosadašnjim učešćem i da li misli da je ona u dobrom psihičkom stanju:

Foto: Pink.rs

Ja sam prezadovoljna njenim psihičkim stanjem, iako s vremena na vreme padne, uvek ustane stoički. S obzirom na to da sam i ja sama bila učesnik dva rijalitija, nisam ja dugo ostala kao ona, ovo je psihološka igra, potpuna izolacija i određene emocije budu stimulisane. Kada sam je srela prvi put, u Rajskom vrtu, tad je bila bolesna i prvi put sam doživela da je njen pogled potpuno prazan, kao da je telo mog deteta ispred mene, ali taj pogled, to više nije bila ona. Prvi put se u životu susrela sa mnogim stvarima i čini mi se da je to napravilo tako da sam ja u momentu imala strah da joj priđem - rekla je Anabela koja je dodala da je presrećna zbog Slobine i Lunine ljubavi i da ih svi podržavaju.

Ono što je mnoge interesovalo jeste da li je Anabela u kontaktu sa Slobinom majkom Draginjom:

Foto: TvPink Printscreen

Sa Draginjom se čujem s vremena na vreme, ona je narušenog zdravlja, njoj je teže nego meni i ja se trudim da joj pošaljem pozitivnu energiju. Ona se lošije snalazi u celoj priči nego ja, kada su mediji u pitanju, razne spekulacije. Ona apsolutna podržava sreću svog deteta, da su živi i zdravi i to je najvažnije - rekla je Anabela.

Na kraju, Anabela je otkrila šta je njena želja da uradi kad Luna bude izašla iz Zadruge:

Foto: TvPink Printscreen

Uzeću je, bukvalno ukrasti i dovesti u naš mali svet i pričati sa njom o svemu što nismo, ali pretpostavljam da moja želja neće biti uslišena. Ja kad sam izašla iz rijalitija, najmanje sam bila za ljude, ali videću sa njom, ako bude žurka, biće po njenoj želji, u restoranu ispod nas, gde smo svoj na svome - rekla je Anabela.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Premijera-Vikend specijal

'