AKTUELNO

Morao je da napusti rodni kraj, a u rubrici ''Odakle se sele'' saznaćete i zbog čega.

Novinar Nemanja Vujičić u svojoj rubrici ''Odakle se sele'' u emisji ''Premijera - Vikend Specijal'' donosi još jednu ekskluzivnu priču. Naime, on je posetio rodno mesto poznatog pevača Dragana Kojića Kebe - Loznicu i tamo otkrio do sada nepoznate detalje o njegovom životu i najlepšim trenucima iz mladosti.

Foto: Privatna arhiva

Nemanja Vujičić u Kebinoj rodnoj Loznici razgovarao je sa pevačevim najbližim ljudima, sa kumom, komšijama i učiteljicom. Oni su tom prilikom otkrili da je Keba u mladosti bio do ušiju zaljubljen u plavooku Maru, a devedesetih godina zbog jedne stvari morao je da napusti rodni kraj.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Naime, on je iz Loznice došao u Beograd gde je započeo svoju muzičku karijeru, a kasnije i sagradio luksuzni porodični dom na Bežanijskoj kosi.

PROČITAJTE JOŠ: NE ODVAJAJU SE: Veljko Ražnatović sa novom devojkom na koncertu Saše Matića, i ONE su bile sa njima!

Foto: Pink.rs

Šta su Kebini prijatelji i poznanici još otkrili o njegovom životu, ali i mnoge druge premijerne priče imaćete priliku da gledate u omiljenoj vikend emisiji o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal''.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelje 18. marta od 14 časova uživo!

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Premijera-Vikend specijal

'