AKTUELNO

Lunina majka će pred premijernim kamerama otkriti šta priprema za ćerku i njenog izabranika kada izađu iz rijalitija ''Zadruga''.

Pevačica Anabela Atijas prošle nedelje je tokom video-poziva sa ćerkom Lunom Đogani, u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' otkrila da je u potrazi za stanom u kojem će njena naslednica živeti sa svojim izabranikom Slobodanom Radanovićem.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ISTINA: MESECIMA NIJE VIĐEN SA SUPRUGOM, a Ognjen Amidžić je sada progovorio o BRAČNOJ KRIZI!

Foto: RTV Pink

Ekipa emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' posetiće Anabelu u njenom domu, a gledaoci TV Pink će u nedelju uživo imati priliku da čuju sve ono što do sada Lunina majka nije podelila sa javnošći na temu rijaliti ljubavi o kojoj bruji region. Pored toga, Anabela će govoriti o planovima za zajednički život Lune i Slobe!

Foto: Printscreen

A to nije sve! Gledaoci emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' imaće priliku da vide i ko je novi dečko Ane Sević, ali i kakav je kutak pripremila Nataša Bekvalac za ćerku Katju.

Ne propustite omiljenu emisiju o poznatima ''Premijera - Vikend specijal'' koja je na porgramu TV Pink u nedelju, 4. marta od 14 časova uživo!

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'