AKTUELNO

Šminka im je važnija od lične higijene.

Danas je većinu zadrugara probudila glasna muzika, nekog su pesme pogodile, neko je plesao i uživao, dok su pripadnice lepšeg pola iskoristile situaciju da se, pre svega, ''namontiraju''.

Oni najvredniji ukućani  su ustali pre svih, obukli se, obavili ličnu higijenu i pojurili u kuhinju da spremaju doručak za sebe i ostale ukućane kojima je bila potrebna pomoć pri kuvanju.

Foto: TvPink Printscreen

Prvu u kuhinji smo mogli  da zateknemo ovonedeljnog vođu Gocu Džehverović koja je držala lekcije o čistoći i kuvanju zadrugarima koji su se našli u kuhinji.

Čim su otvorile oči i i smestile se u sedeći položaj ukućanke Miljana, Zorana, Sara, Ana Korać, Mina, nisu iz pidžame uletele u garderobu niti u toalet da urade osnovu stvar - da se umiju, već su brže-bolje uzele svoj mejk ap pribor i počele da se ulepšavaju. Nisu stigle ni da se očešljaju već su počele temeljno da nanose slojeve pudera, šminke, senke, trepavice kako red nalaže.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

One devojke koje su bile lenje da se namonitraju od ranih jutradnjih sati, problem su rešile tako što su stavile neizostavni modni detalj - naočare!

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Miljani bilo mrsko da od ranog jutra nanosi šminku ili to ne zna tako dobro da radi, ipak je odlučila da se  svoj današnji izgleda i sve zasluge za to poveri mlađoj cimerki Mini Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

To kako ukućanke izledaju kada su ful sređene svima je već poznato, ali neke stanarki Bele kuće zaista ne liče na sebe kada nemaju šminku, imali smo priliku da se uverimo odmah nakon buđenja.

PROČITAJTE JOŠ: ONI NAPUŠTAJU ZADRUGU! Takmičenje rijaliti ljubavnih parova večeras u AMIDŽI ŠOUU! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Kristini Kija Kockar je smatrala da njoj sve to ne treba. Presvukla se, otišla u toalet, stavila kremu i krenula da ćaska, sigurna u sebe da joj ne treba ništa od modnih dodataka i šminke, znajući da neguje prirodni izgled, za razliku od većine ukućanki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod:

J. Č.

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'