AKTUELNO

Obratio se svom prijatelju!

Radiša Trajković Đani jedan je od retkih pevača na našem estradnom nebu koji ne krije stvari iz svog života i koji uvek kaže ono što misli iako se na to mnogi ne bi usudili. Ono po čemu je još poznat jeste da na svojim nastupima dovodi atmosferu do usijanja.

Foto: YouTube screenshot

Upravo pred jedan od tih nastupa ekipa emisije "Premijera" srela je pevača sa kojim je razgovarala o gorućim temama koje su aktuelne u javnosti, a za premijerne kamere prokomentarisao je i glasine da će naslednike častiti vatrenim oružjem ukoliko odluče da se bave nedozvoljenim poslovima:

Da, ali plastičnim. Ma kakvi crni pištolji, ja imam normalnu decu. Ja volim da se šalim, još mi to fali, da im šaljem pare u zatvor - prokomentarisao je pevač kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je trenutno aktuelno u javnosti jeste skandal kroz koji prolazi Đanijev veliki prijatelj Darko Lazić, koji je nedavno priznao da se na snimku na kom se vidi da šmrče beli prah zapravo nalazi on:

Ako je istina, neka mu je sa srećom. Šta da mu kažem. Nisam ga video još. Bukvalno se sad sakrio, nema ga nigde. Ma on je moja duša, ja njega volim. Svako ima svoju igranku u kući - rekao je Đani.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS VAS VODI NA KONCERT SAŠE MATIĆA: Poklanjamo karte za SPEKTAKL U ARENI! (VIDEO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Darko Lazić

#Premijera

#Radiša Trajković Đani

'