AKTUELNO

Stali su pred kamere Televizije Pink i otkrili kakav je, zapravo, Saša Kovačević.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" je u okviru rubrike "Odakle se sele" posetila Zemun, gde je odrastao Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pevača na našoj muzičkoj sceni. Reporter "Premijere" Nemanja Vujičić imao je priliku da razgovara i sa Sašinom sestrom Tijanom, koja je gledaocima Televizije Pink otkrila da se njegova ljubav prema muzici rodila tokom najranijeg detinjstva.

- Sale je stvarno odmalena, od najranijeg detinjstva, pokazivao sklonost ka muzici. I tada je bio muzikalan i apsolutni sluhista. Slava ga uopšte nije pokvarila, on se stvarno trudio i uspeo u tome da ostane isti - rekla je njegova sestra Tijana Kovačević Đukanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa "Premijere" posetila je i Sašinu Osnovnu školu "Svetozar Miletić", u kojoj je Kovačević bio jedan od najistaknutijih učenika i uvek među odličnima.

- Bio je jako simpatičan, interesantan. Znam da su ga vukli po školi, da je stalno, jadničak, morao da peva, da igra jer je bio interesantan, jer je sve znao. Stvarno je bio talentovan, veliki broj devojčica je bio zaljubljen u njega. On je dobio titulu princa, a sve devojčice su se utrkivale koja će biti princeza - otkrila je nastavnica Romana Jovanović, dok se njen kolega, Sašin učitelj Zlatko Piperski, prisetio Sašinih udvaranja devojčicama u školi.

Foto: TvPink Printscreen

- Najviše afiniteta imao je ka muzici. Ostalo mi je u sećanju da je stalno jurio devojčice po učionici i hodniku - izjavio je Sašin učitelj.

Foto: TvPink Printscreen

Da je oduvek bio vedar i nasmejan potvrdio je i njegov prijatelj Miloš Cvijetović.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa Saletom sam se upoznao u srednjoj školi. Konstanstno se smejao, učio nas je da budemo bolji ljudi, da budemo nasmejani - rekao je Miloš, dok je njegova najbolja prijateljica Aleksandra Saška Nikolić istakla kako Sašu slava nije promenila.

- Ponosna sam na njega zato što je ostao dosledan, što je ostao isti. Na njemu se ništa nije pormenilo osim tih mišića - izjavila je drugarica pop zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

'